Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، نشست رسانه‌ای «یدو» (مخفف یدالله) در سینمای رسانه واقع در برج میلاد برگزار شد.

مهدی جعفری کارگردان فیلم درباره ساخت این فیلم گفت‌‌: ابراهیم ایرج زاد قصه کوتاهی به نام «زخم شیر» را به من پیشنهاد کرد و چون خودم هم بچه جنوب هستم، تصمیم گرفتم آن را بسازم. با همسرم که فیلمنامه‌نویس است، بیش از یک سال برای نوشتن فیلنامه این اثر کار کردیم و نتیجه‌اش «یدو» شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره انتخاب «ستاره پسیانی» گفت: در قصه اصلی سن مادر بالاتر از اینی است که ما انتخاب کردیم. در ابتدا با دو سه بازیگر تماس گرفتم که امکان همکاری میسر نشد. ستاره جزء آشنایان همسرم است اما تردید داشتیم که آیا می‌تواند سن بالاتر را بازی کند یا نه؟ اما او قبول کرد و با علاقه آمد. 

وی ادامه داد: بازی کردن در کنار چند نابازیگر هم دشواری خاص خودش را داشت اما خانم پسیانی همراهی کرد و بازی‌ها یکدست شد. 

محمدرضا مصباح تهیه‌کننده فیلم درباره نقش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی و ژانر فیلم گفت: یدو ترکیبی از ژانر دفاع مقدس با نگاهی به حوزه دفاع‌مقدس است. توجه به این گونه فیلم‌ها امروز یک شجاعت و آرمانخواهی را می‌طلبد و این در کانون و فارابی وجود داشت و کنار ما ایستادند.

وی اظهار داشت: غیر از ملاک‌های تجاری و برگشت سرمایه، در فیلمسازی باید اولویت‌های دیگر نظیر عقیدتی هم داشته باشیم. 

 

ستاره پسیانی بازیگر نقش مادر یدو در این فیلم گفت: آقای جعفری با من تماس گرفتند و وقتی فیلمنامه را خواندم، عاشق آن شدم. این نقش شبیه سن و سال واقعی من نبود و حداقل ۱۰ سال از من بزرگتر بود و بازی کردن در آن ریسک به شمار می‌رفت.

میلاد صویلاوی بازیگر آبادانی فیلم هم که نقش اول را بر عهده دارد، گفت: به لطف آقای جعفری خیلی چیزها یاد گرفتم و وقتی آمدم سینما، راهم را پیدا کردم.

ریحانه آریامنش دیگر بازیگر فیلم گفت: از کودکی دوست داشتم بازیگر شوم و این فیلم انگیزه‌ام را بیشتر کرده است.

محمدمهدی آلبوعلی گفت: فکر نمی‌کردم فیلم اینقدر قشنگ باشد. دقیقا همان نقش‌هایی را به من دادند (شکمو بودن) که بیرون فیلم هستم.

* با انتخاب پسیانی مخالف بودم

عباس عباسی طراح چهره‌پردازی هم درباره گریمهای فیلم گفت: به خاطر شرایط دشوار آبادان با گریم سنگینی که خانم پسیانی به صورت داشت، از ایشان تشکر می‌کنم که صبورانه نقش را بازی کردند.

مرتضی نجفی مدیر فیلمبرداری فیلم در این نشست تصریح کرد: یدو ادای دین به خانواده‌هایی بود که در حاشیه جنگ بودند و پابه‌پای رزمندگان ایستادگی کردند و خودم را همیشه مدیون شهدا می‌دانم.

وی افزود: بعد از برگشت از آبادان تا چند وقت لهجه آبادان را حفظ کرده بودیم. سکانس پایانی فیلم شرجی و گرمای بسیاری داشت و چندتا از دستیارانم گرمازده شدند و زیر سرم رفتند.

آیدین ظریف طراح صحنه فیلم هم گفت: آبادان ۴۰ سال پیش را تقریبا ساختیم تا مناسب برای فیلمبرداری شود. 

میثم مولایی تدوینگر فیلم که پیش‌تر در فیلم «۲۳ نفر» با جعفری همکاری کرده است، گفت که ضرباهنگ یدو نسبت به فیلم قبلی آهسته‌تر است.

وی افزود: روزی که آقای جعفری نقش را به خانم پسیانی سپردند، من خیلی مخالف کردم اما بعد از اینکه راشهای دو سه جلسه فیلمبرداری به تهران رسید و دیدم، متوجه شدم انتخاب دقیقی بوده است.  

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: یدو فیلم سینمایی کارگردان یدو مهدی جعفری ستاره پسیانی محمدرضا مصباح فیلم گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۷۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود

آتیلا پسیانی که با بازی در «محله بر و بیا» خالق خاطرات دوست‌داشتنی برای دهه شصتی‌ها بود، در تمامی سال‌های بلند فعالیت هنری خود در گونه‌های رنگارنگِ جدی تا کمدی به ایفای نقش پرداخت، نقش‌هایی که نمود آن‌ها در فیلم‌های بسیاری پیدا بود.

«کشتی آنجلیکا»، «دو فیلم با یک بلیت»، «مسافران»، «خاکستر سبز» و «روز شیطان» از جمله آثاری بود که او از میانه دهه شصت تا سال ۷۳ در آن‌ها نقش‌آفرینی کرد. تا بعد از آن نوبت به همکاری با رسول ملاقلی‌پور و تهمینه میلانی در فیلم‌هایی چون «هیوا»، «دو زن» و «نسل سوخته» برسد. بعد از آن بود که در حوالی سال ۸۰ نوبت به همکاری‌اش برای بازی در آثار فریدون جیرانی و کمال تبریزی در فیلم‌های «آب و آتش»، «شام آخر» و «گاهی به آسمان نگاه کن» رسید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

فرزاد موتمن که آتیلا پسیانی سابقه بازی در دو فیلم او به نام‌های «آخرین‌بار کی سحر را دیدی» و «صداها» را دارد، بازی این هنرمند عرصه‌های سینما، تئاتر و تلویزیون را تکنیکی و با تمرکزی بالا در صحنه می‌خواند که قادر بود نقش‌های پیچیده و روان‌شناختی را به گونه‌ای ادراک‌پذیر ایفا کند.

گرچه «کما»‌ی آرش معیریان فیلمی در ژانر کمدی به‌شمار می‌رفت، اما پسیانی ایفاگر نقش جدی در آن بود تا در «اسپاگتی در ۸ دقیقه» توانایی‌های بازی در زمینه کمدی را نیز به رخ بکشد. بازی در «آتش بس»، «پاداش سکوت»، «یک عاشقانه ساده»، «پل چوبی»، «نیمه شب اتفاق افتاد»، «غلامرضا تختی» و «سیانور» را از جمله دیگر نقش‌آفرینی‌های به یاد ماندنی این بازیگر فقید می‌توان خواند.

آتیلا پسیانی که آخرین نقش‌آفرینی او بازی در مجموعه «بی‌گناه» به کارگردانی مهران احمدی بود، بعد از مدتی مبارزه با بیماری سرطان، در میانه نخستین ماه پاییزی سال ۱۴۰۲ دیده از سرای ناپایدار فرو بست.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • «آدرخش و رقص فانتوم‌ها» در نمایشگاه کتاب طنین می‌اندازد
  • ملاقات کاپیتان استقلال با بازیگر مشهور استقلالی + عکس
  • تصاویری غم‌انگیز از آخرین جشن تولد آتیلا پسیانی + ویدئو
  • معلم هایی که ستاره شدند
  • واکنش به بازی شهاب حسینی در آخرین سریالش
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • مهاجم آرسنال ستاره هالیوودی را غافلگیر کرد (عکس)
  • روایت حیرت‌ انگیز یک نویسنده از خاطره‌بازی دو فرمانده ایرانی و عراقی سال‌ها پس از جنگ تحمیلی
  • استوری تلخ هوتن شکیبا که داغِ نبودِ آتیلا پسیانی را تازه کرد
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه